print page 

Veszprém megye, Balatonfüred 
 

ID: 2740393
Property page:
https://greale.com/property/2740393
Property information
Price: 73 500 000 HUF
Type: apartment (brick)
Category: for sale
Area: 250 m2
Heating: gas boiler
Condition: good
Rooms: 4+1
Year of construction: 1990
Emelet: -
Floors: 1
Plot area: 535 m2
Garden: -
Balcony: 45 m2
Furnishment: -
Parking: garage
View: -
Misc. Extras: -
Description
The Greale Team offers to seek out the best Hungarian property offers for foreign buyers and we provide full support during the sales process. We handle several thousands of properties and dozens of buyer requests and will find the best property for you as well! Please contact us and we will send you the details for this property in English, complete with a collection of similar properties for sale.

-- Original description --

A Balaton északi partjának kultúrális fővárosában Balatonfüreden ajánlom figyelmébe, ezt háromszintes jó állapotú ikerház felet.

Elhelyezkedését tekintve családi házas övezet, kifejezetten csendes utcában lévő ingatlan. Balatontól kb. 1500m távolságra, messze a nyári nyüzsgés zajától, de egy kényelmes sétával elérhetően.

A ház a \'90 évek elején épült téglából, minőségi anyagok használatával.

A lakótér 200 nm, amely alatt egy 100 nm-es szuterén is tartozik. A szuterén szinten található garázs, konyha, zuhanyzós fürdőszobával, két szobával, kamrával, valamint itt található a ház fűtését és melegvíz ellátását biztosító földgázkazán. A szuterén kitűnő lehetőség, akár hobby szoba, vagy más szabadidős tevékenység kialakítására.

A házba tágas kényelmes lépcsőn jutunk, ahol először egy szélfogóba érkezünk, ahonnan nyílik a fogadószoba. A fogadótól balra találjuk a konyhát kamrával és étkezővel. A fogadótól jobbra nyílik a közlekedő, ahonnan tágas fürdőszoba és pihenő szoba található. A ház ékköve a tágas nappali, mely keleti tájolású, így a reggeli és délelötti órákban napfényben úszik. A nappaliból szépen megmunkált falépcsőn jutunk a felső szintre. Ezen a szinten található a társalgó és három különnyíló hálószoba, valamint egy nagy méretű, minőségi szaniterekkel és burkolattal ellátott fürdőszoba.

A családi otthon melegét alsó ás felsőszinten padlófűtés, az alsó szinten kiegészítő radiátorok is biztosítják. A nyári meleget légkondícionáló berendezések teszik kellemessé.

A kert igényesen gondozott, az örökzöldeken kívűl és virágokon számos bőven termő gyümölcsfa került ültetésre.

Külön kuriózum, hogy a házban található borospince és külön műhely.

További információért és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.Referencia szám: 200614-ITV
Advertiser
   
Name: gmail.com - Dintrada Ingatlan
Contact: Németh Erika
Phone: +36703694994
Web:
 
Pictures